Snapchat som Markedskommunikasjon

Siden jeg for noen uker siden skrev et innlegg om bruk av Snapchat som markedsføringskanal (du kan lese innlegget her) tenkte jeg å følge denne opp med resultatet på denne eksamen i markedskommunikasjon.

Karakteren vi fikk var B! Hurra!

 

Skjermbilde 2015-04-15 kl. 16.17.38

Eksamen markedskommunikasjon

Snapchat som markedsføringskanal for Kinder Bueno

Eksamen markedskommunikasjon- Her er kan du lese oppgaven

Det som skremte meg når jeg fikk vite karakteren er at jeg tok meg selv i å bli skuffa fordi det ikke ble en A. Hallo?! Det er et dårlig tegn, B er jo faktisk nest best. Velger å bruke resten av dagen å feire en god karakter før det braker løs med en hektisk eksamensperiode hvor jeg skal begynne å pugge til de individuelle 3-timers eksamenene.

Selve oppgaven er forresten lagt ut her om du er nyskjerrig.

I morgen er kalenderen sprengt, vi skal først på avsluttende forelesning i Forbrukeratferd, deretter går turen rett inn på et grupperom hvor vi skal jobbe med en gruppe eksamen til i et annet fag.

– Cecilie Benedikte Henriksen

Meld deg på mitt nyhetsbrev!
Som digital student eksperimenterer jeg mye på egenhånd. Denne gangen tar jeg for meg E-post markedsføring. Legg gjerne igjen e-post adressen din og bidra til min læring.
Det jeg lærer, deler jeg selvfølgelig med dere her på bloggen.