Personlig merkevare på Snapchat?

Personlig merkevare

Den siste tiden har flere selskaper benyttet seg av Snapchat i forbindelse med rekruttering av nye talenter. Et av selskapene er mediebyrået Semway, som i forbindelse med Karriereuka på Høyskolen Kristiania,  utfordret alle markedsføringsstudenter til å presentere seg via Snapchat.

Som et eksperiment ønsker jeg å snu denne rollen, og invitere potensielle arbeidsgivere til å bli bedre kjent med meg via Snapchat. Slik at risikoen for feilansettelse blir mindre (og du som student eller leser er selfølgelig også velkommen).

Semway skriver selv at personlighet går foran erfaring i rekrutteringsprosessen. Det er nettopp derfor Snapchat kan være et nyttig verktøy for rektruttering, ettersom en personlighet er vanskelig å skille ut i en haug med polerte søknader.

Selv er jeg klar over at de jeg studerer sammen med er både mine medstudenter og «konkurrenter». De studerer de samme fagene, de går igjennom de samme casene, og mange innehar samme kompetanse som meg. Derfor ønsker nå flere arbeidsgivere å ha et bredere grunnlag for vurdering. For hvor lett er det egentlig å se ut fra en CV , om personen har mye lidenskap og et sterkt indre driv?

Å ansette feil person kan koste deg dyrt

I en artikkel hos DN kommer det frem at feilrekruttering koster milliarder hvert år. En Proffice-undersøkelse fra november 2006 viste at feilansettelser koster norske bedrifter 2,4 milliarder kroner. Og hele ni av ti norske bedrifter innrømmet at de hadde feilansatt medarbeidere.

Dermed er det ikke slik at den beste kandidaten på papiret, nødvendigvis er den beste kandidaten for jobben. Kandidaten må også passe inn i arbeidsmiljøet, og her spiller den personlige kjemien og personlige egenskaper en stor rolle.

Jeg snur rollen – Bli bedre kjent med meg på Snapchat

I dette semesteret med spesialisering innenfor digital markedsføring, har jeg lært enormt mye. Både faglig og om meg selv. Vi har blitt pushet langt utenfor vår komfortsone på mange områder.

Når jeg først er så godt i gang, kan jeg like greit fortsette med å pushe grenser. Derfor inviterer potensielle arbeidsgivere til å følge meg på Snapchat, for å bli enda bedre kjent med meg som person. Ikke bare er dette bra for bedrifter, men også for meg. Jeg lærer enda mer om Snapchat, om innholdsproduksjon, og ikke minst mer om meg selv.

Jeg skal forsøke å by mer på meg selv, vise frem hvordan vi jobber med digital markedsføring gjennom studiene, og selvfølgelig en god dose prøving og feiling må til!

Du kan også legge meg til via denne linken: https://www.snapchat.com/add/cillus88

 

-Cecilie Benedikte Henriksen

Følg meg på sosiale medier:

Google plus roundPinterest roundInstagram round  Twitter roundLinkedin round

Vil du vite mer om meg?

Klikk her om du vil vite mer om min arbeidskarriere

Klikk her om du vil vite mer om hvem jeg er som person

Klikk her om du vil se flere oppgaver jeg har skrevet i forbindelse med studiene

 

Meld deg på mitt nyhetsbrev!
Som digital student eksperimenterer jeg mye på egenhånd. Denne gangen tar jeg for meg E-post markedsføring. Legg gjerne igjen e-post adressen din og bidra til min læring.
Det jeg lærer, deler jeg selvfølgelig med dere her på bloggen.

2 Comments

  1. Finnes det noe måte å linke til Snapchat-profil fra dette blogginnlegget?

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*