Om meg
Mitt navn er Cecilie Benedikte Henriksen og er driver av CBH Consulting. Dette er et lite kosulentselskap som brenner for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med sin digitale markedsføring. Om to måneder leverer jeg min bachelor-oppgave, som avslutter min bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse, med spesialisering i digital markedsføring, ved Høyskolen Kristiania.


Jeg vet at markedsføring og merkevarebygging er uhyre viktig, men med godt over 7 år innenfor salgsbransjen har jeg en god forståelse for at økt salg er viktig for deg– og kanskje hovedgrunnen for at du ønsker hjelp med digital markedsføring?


Min digitale kompetanse
Min spesialisering i digital markedsføring er sjelden, og en av få utdanninger i Norge som gir god praktisk og teoretisk digital kunnskap - kun 60 studenter får plass på denne spesialiseringen hvert år. Heldig som jeg er, fikk jeg være mentor for kullet som kom etter meg, ettersom jeg endte spesialiseringen med toppkarakter og gode resultater. Kurset drives av de fremste ekspertene i bransjen – hvor blant annet en av foreleserene jobber på hovedkontoret til Google i Dublin.

 

Google Adwords
Den digitale kunnskapen ble i hovedsak bygget på nettopp Google Adwords, gjennom deltakelse i den internasjonale konkurransen; Google Online Marketing Challenge (GOMC).

GOMC er en internasjonal konkurranse i regi av Google, hvor over 10.000 studenter fra hele verden deltar. Hele konseptet dreier seg om å utvikle en strategi en Google Adwords strategi for en reel bedrift, hvor vi får utdelt 250 dollar fordelt over en kampanjeperiode på tre uker. Dette gir en bred forståelse for hvordan Google Adwords fungerer teoretisk og praktisk. Av de 10.000 deltakende studentene, ble vi topp 100 - hvilket betyr blant de 1% beste i verden.

Kort oppsummert var dette resultatene vi produserte fra tre uker fordelt på et så lite budsjett:
Vi knuste store norske kjeder som Coop, Intersport og XXL på synlighet i Adwords i perioden, og vi genererte 566 klikk, med en CTR på 3,67% og en CPC så lav som på 0,44 dollar.

Inbound sertifisert via HubSpot
Google Adwords inngår i et stort digitalt økosystem rundt kunden, bestående av flere ulike kanaler basert på hvor kunden befinner seg i kundereisen. Derfor er jeg også Inbound sertifisert via HubSpot i tillegg til utdannelsen min, som nettopp går i dybden på dette perspektivet. Jeg jeg vil påstå at foruten en helhetsforståelse, vil en heller ikke være i stand til å utforme en sterk Google Adwords strategi, ei heller en god digital strategi.

Beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet 2015
Ettersom jeg «bare» er student var det gøy å bli lagt merke til ute i den digitale verden, og kom på listen over beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet i 2015. Dette i hovedsak for at jeg elsker og brenner for faget - og håper jeg også kan smitte deg med noe av mitt glødende engasjement!

Uansett hva du ønsker å snakke med meg om, er jeg kun en epost unna. Ønsker du å diskutere din digitale strategi som helhet, eller vil du ha hjelp med en Adwords kampanje, eller kanskje du rett og slett ønsker å ta en kaffe over en hyggelig faglig prat?

Ikke nøl med å ta kontakt, dersom du lurer på noe. Det gjør du enkelt ved å klikke på knappen under.