Hvem er det?

Cecilie Benedikte Henriksen

Cecilie Benedikte Henriksen er en 27 år gammel «medianerd» fra Sarpsborg. Studerer markedsføring og merkevareledelse Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen) og i dette semesteret har jeg valgt å dypdykke i den digitale verden, med valgfaget digital markedsføring. Min interesse og lidenskap for medier og teknologi startet allerede da jeg så filmen Terminator for første gang. (Ja, jeg har sett den flere ganger). Jeg er av den generasjonen som fortsatt husker livet uten mobiltelefon og da vi brukte disketter og kassetter.
 

På denne siden får du en mulighet til å bli litt bedre kjent med meg. Utover dette, om du ønsker å se min CV i sin helhet, trykker du på linken under.

Cecilie Benedikte Henriksen

Lite utdrag av min CV, trykk på linken under for å se mer.

CecilieHenriksen_CV_juni_2016_Pdf_3

Lidenskap og nyskjerrighet innenfor digital markedsføring

Ettersom du har klikket deg inn på min blogg har vi åpenbart noe til felles. En felles lidenskap og nyskjerrighet på Digital markedsføring kanskje? Dette er et fagfelt som fornyer seg heletiden, boken du leste i går er kanskje utdatert i morgen. Mitt mål med denne bloggen er å bli god digitalt ved å eksperimentere og være nyskjerrig. Gjøre, og feile, gjøre og lykkes. Uansett hvem vei det går lærer jeg masse.

Det at teknologien har utviklet seg kraftig de seneste årene, og stadig går fremover påvirker samfunnet vi lever i. Dette er noe jeg synes er veldig spennende! Det byr på utfordringer, men vel så mange muligheter.

«Det utfordrer måten vi jobber på i dag, og jeg elsker å utfordre tradisjonelle måter å jobbe på!»

Derfor passer dette faget meg helt ypperlig, og jeg gleder meg til å eksperimentere med ulike mediekanaler, alene og i kombinasjon med hverandre.

«Ok», er bedre enn absolutt perfekt

Som person er jeg opptatt av detaljer, men livet har lært meg at «ok» er bedre enn absolutt perfekt. Skal man drive med absolutt perfeksjon tar det så mye tid at du blir inneffektiv. Det passer ikke så bra med dagens teknologiutvikling, som beveger seg i et mega tempo.

«Mitt mål og fokus er å gjøre ting så bra som mulig, men ikke absolutt perfekt. Heller gjør, og lær av det etterpå»

Det er slik man vokser som menneske. Hvis du hele tiden stiller deg selv spørsmålet: “ Er dette perfekt nok?”, vill svaret alltid være nei. Og det er oppskriften på inneffektivitet mener nå jeg, da vil du ikke overleve lenge i denne digitale verden.

Sånn helt kort, min yrkesbakgrunn

Min bakgrunn er fra salg på ulike nivåer, erfaringen strekker seg helt tilbake til 2006, og begynner dermed å få litt fartstid i bransjen.

Dette er noen av tingene jeg har fått glede av å jobbe med:

– Salgsmotivering og coaching
– Kundetilfredshet, NPS (Net Promoter Score)
– Direkte og indirekte salg
– Kampanje planlegging
– Fungerte som bindeleddet mellom Retail og markedsavdelingen i Tele2

Her kan du lese mer i detalj om min arbeidserfaring. Du er også hjertelig velkommen til å besøke min Linkedin profil.

De som har arbeidet med Cecilie Benedikte Henriksen, hvordan beskriver de henne?

«Jeg synes hun er best på å nytenking, finne på idéer, tenke outside the box og være positiv til forandring. Hun ser muligheter der andre ser hinder for muligheter. Cecilie skaper også god stemning med godt humør og en positiv innstilling.»

Andreas Westerberg – Key Account manager Netcom (tidligere Tele2)

«Av personlige egenskaper vil jeg fremheve Cecilies kreativitet, stå på vilje og evnen til helheten i situasjonen. Hun løser alltid utfordringene til sine forhandlere uansett tidspunkt og jobbet hardt for de sakene som hun selv brenner for, selv om hun i første omgang møter motstand. Hun er også en utpreget lagspiller og har alltid bistått og hjulpet sine kollegaer langt utover hva som er påkrevd.»

Fredrik Løken – Head of External and Partner channels Netcom( Tidligere Tele2)

Hva er jeg stolt av?

Cecilie Benedikte Henriksen

Jeg er stolt av at jeg turte å opprette denne bloggen, at jeg turte å by på meg selv og publisere mine egne meninger med stolthet. Noe jeg fortsatt kommer til å gjøre.

Ettersom jeg «bare» er student var det gøy å bli lagt merke til ute i den digitale verden, og kom på listen over beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet i 2015. Selv om dette ikke er en offesiell liste, synes jeg det uansett var gøy å bli lagt merke til.

Dette er hva de skrev om meg:

«Cecilie er spesielt flink til å formidle kunnskap videre. Spesielt er det konkrete råd om sosiale medier, men man finner også råd, tips og inspirasjon om salg, markedsføring og digital kommunikasjon. I tillegg får man gode og inspirerende råd for arbeidslivet. Cecilie er en ung blogger med mye kunnskap og har en stor fremtid i møte.»

Vil du lese resten av listen kan du gjøre det her.

Håper du har glede av å følge min reise i den digitale verden – og lære mye nytt sammen med meg.