Under finner du bilder av min CV, ønsker du heller å se den i PDF-format, kan du trykke på denne linken: CecilieHenriksen_CV_juni_2016_PDF_6

PS: Det er noen detaljer som er oppdatert i PDF-filen som ikke fremkommer av bildene.

 

Skjermbilde 2016-06-10 kl. 13.03.58

Skjermbilde 2016-06-10 kl. 13.04.12

Skjermbilde 2016-06-10 kl. 13.04.30

En liten oppsummering fra CV´en

Jeg er en 27 år gammel engasjert markedsførings student og “medianerd”, med et digitalt hode. Stor arbeidslyst og skapertrang med lidenskap for merkevarebygging med god kommunikasjon, i sosiale og tradisjonelle medier. Jeg er en kreativ sjel som liker å utfordre tradisjonelle arbeidsmåter, og etablerte sannheter – med en helhetlig tankegang.

Er for tiden i studiepermisjon fra min Account Manager stilling i Tele2 Norge (nå Telia), og studerer ved Høyskolen Kristiania. Her tar jeg bachelor i merkevarebygging med spesialisering i digital markedsføring, og jeg er nå inne i mitt siste år.

Min læringskurve har de seneste årene vært svært bratt, hvor jeg har blant annet har tilegnet meg erfaring med; Account Management, utforming, planlegging og koordinering av markeds materiell og stand/messeaktiviteter, operativt arbeid med CRM og kundetilfredshet, samt erfaring med drift og kompetanseutvikling av forhandlersupport.

Utover dette har jeg gjennom min spesialisering i digital markedsføring erfaring med blant annet; blogging og tekstproduksjon ettersom jeg studentblogger, Google Adwords, E-post markedsføring og den praktiske bruken av de tilhørende verktøyene, utvikling av digitale strategier både på egne websider og i sosiale medier, samt noe erfaring med Facebook annonsering.
I tillegg er jeg en hardtarbeidende og energisk person, noe som også fremkommer av min CV, ved at jeg blant annet kombinerte studier med tre jobber, da jeg gikk helse og sosialfag ved Borg VGS, og nylig sjonglerte tre ansvarsområder utover min stilling som Account Manager i tillegg til å ta studiekompetanse på deltid.

-Cecilie Benedikte Henriksen

Følg meg i sosiale medier:

Google plus roundPinterest roundInstagram round  Twitter roundLinkedin round

Kontakt meg her.

Vil du vite mer om meg?

Klikk her om du vil vite mer om min arbeidskarriere

Klikk her om du vil vite mer om hvem jeg er som person

Klikk her om du vil se flere oppgaver jeg har skrevet i forbindelse med studiene