Hvem er jeg?

Mitt navn er Cecilie Henriksen. Jeg er en glad Sarpsborg jente på 27 år bosatt i Oslo. Jeg er student på mitt andre år ved Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen) , hvor jeg tar en bachelor i markedsføring og merkevareledelse . Bakgrunn er fra salg på ulike nivåer, erfaringen strekker seg helt tilbake til 2006, og begynner dermed å få litt fartstid i bransjen.

På denne siden får du et utdrag av høydepunktene i karrieren min. Ønsker du å se min CV i sin helhet, trykker du på linken under.

CecilieHenriksen_CV_juni_2016_Pdf_3

Cecilie Henriksen_ Positiv

Jepp, this is me!

 

Smaken på Salg – Transcom for Tele2

Min salgskarriere startet som kundekonsulent for Tele2 igjennom callsenteret Transcom i 2006, hvor jeg var med i et Hunterteam som hadde stort fokus på mersalg.

ceciliehenriksen_Transcom

Da jeg var 18 år startet jeg min salgskarriere på Transcom for Tele2

Her oppnådde jeg meget gode salgsresultater og ble sulten på å finne ut hva mer salgsbransjen kunne by på.

Min salgskarriere startet bak et slikt skrivebord

Min salgskarriere startet bak et slikt skrivebord

Bak en slik telefon startet jeg min salgskarriere

Med denne telefonen som arbeidsredskap

Fagskolen Næringsakademiet

For å tilfredstille sulten på noe mer startet jeg på fagskolen Næringsakademiet i Fredrikstad og fullførte markedsøkonomi studiet der. Mitt arbeid fra studietiden finner du her.

Jeg fullførte markedsøkonomi studiet ved Næringsakademiet i Fredrikstad

Jeg fullførte markedsøkonomi studiet ved Næringsakademiet i Fredrikstad

Butikkerfaring – Elprice

Har også erfaring fra salg i butikk, jeg startet i 2008 å jobbe deltid ved siden av markedsøkonomistudiet hos Elprice butikken i Fredrikstad. Oppnådde også her gode resultater på salg av forsikringer og finansierings løsninger, lønnsomhet og omsetning.

Vil du lese om mine tanker rundt hvordan fremtidens butikker vil se ut klikker du her.

Min butikkerfaring ble bygget opp bak en slik disk

Min butikkerfaring ble bygget opp bak en slik disk

Motivasjonen steg da navnet mitt stadig klatret oppover på listen over beste selgere i Norge

Motivasjonen steg da navnet mitt stadig klatret oppover på listen over beste selgere i Norge, selv om jeg var en deltid

Tele2 Norge – Account manager

Med min bakgrunn fra salg fikk jeg høsten 2010 jobb som Account manager i Tele2 Norge, 22 år gammel. Her har jeg virkelig dratt nytte av salgserfaringen jeg har tilegnet meg. Har utviklet meg enormt i min tid hos Tele2, hvor har jeg har tilegnet meg kunnskaper innen markedsføring og salgscoaching. Høsten 2014 søkte jeg studiepermisjon fra stillingen min for å ta en bachelor​ i merkevarebygging ved Markedshøyskolen i Oslo.

ceciliehenriksen_2_blogg

En del av arbeidet som Account manager i Tele2 besto av å utvikle salgsstrategier og delta på interne prosjekter for å videreutvikle forhandlerkanalen

Som Account manager fikk jeg erfaring med å holde opplæringer

I tillegg er produktopplæringer av butikk er en stor del av arbeidet, samt å delta på interne møter for å utvikle salgsstrategier.

Fokus er å holde løpende kontakt med selgerne i butikkene hvor jeg formidler kampanjeinformasjon, driver produktopplæring og følger opp salgsaktiviteter.

Hovedfokus er å holde løpende kontakt med selgerne i butikk hvor jeg formidler kampanjeinformasjon, driver produktopplæring og følger opp salgsaktiviteter.

Du kan lese mer om mitt arbeid i Tele2 her.

Markedshøyskolen – merkevarebygging

I gjennom studiene på Markedshøyskolen får jeg bygget inn teori på en praktiske kompetansen jeg alderede innehar. Min store lidenskap er salg og markedsføring, med spesiell vekt på merkevarebygging. Det er mye av dette jeg kommer til å skrive om på denne bloggen.

Markedshøyskolen

Høsten 2014 søkte jeg studiepermisjon fra stillingen min for å ta en bachelor​ i merkevarebygging ved Markedshøyskolen i Oslo

Markedshøyskolen_student

På Markedshøyskolen får jeg bygget inn teori på min praktiske erfaring.

For å lese mer om hvorfor jeg ønsket å starte en blogg kan du gjøre det her.